Terug naar de startpagina
   
   
     
NewComeHouse
 

Polen

Ons bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van Mechatronica - elektro-mechanische montage en assemblage, is reeds meer dan 15 jaar actief in Polen, heeft een Nederlandse directie en bedrijfsleiding, die ter plekke woont en werkt.
Het bedrijf beschikt over +/- 750 intern opgeleide productie medewerkers welke met de hand, half automatisch en of volautomatisch productie werkzaamheden verrichten en is ISO9001/2000 gecertificeerd.

Kerngegevens: juiste balans tussen productiviteit, kwaliteit en uurtarief en de nadruk ligt op samenwerken, fijne techniek en flexibiliteit en in 1x goed produceren, men is niet bang om onbekende technieken zich eigen te maken.

Specialisatie; hoogstaand technisch (electro-technisch) assemblage werk zoals, kabelbomen voor alle marktsegmenten ook veel automotive gerelateerd, mechanische assemblage van kunststof spuitgietdelen, Connector assemblage (automotive,mobile-phone,computer en industrie) metaaldelen assemblage, module bouw, samenstellen van kits, handsolderen, service en ombouw, grote series, kleine series, etc.

Breed en divers klantenbestand binnen het MKB en multinationals in Europa, het bedrijf gevestigd in West Polen (omgeving Poznan) beschikt over eigen vervoer.

Gedetailleerde informatie wordt op aanvraag toegestuurd.

Een link naar de website van ons bedrijf in Polen wordt later toegevoegd.